Politika privatnosti

U ime Poljoprivrednog gazdinstva Šaletić obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih korisnika sajta. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge.

Uz Vašu saglasnost, Vaši registrovani podaci mogu poslužiti u sledeće svrhe:

  • Prikupljanje podataka o kupcu radi naplate i dostave proizvoda;
  • Slanje promotivnih akcija i kupona

Podaci koji se priklupljaju u gore naznačene svrhe su:

  • Ime, prezime, naziv kompanije, adresa, broj telefona, e-mail adresa

Navedene podatke nećemo koristiti u bilo koje druge svrhe. Vaši podaci neće biti dostupni trećem licu.

Svi podaci koje dostavite biće zaštićeni u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.

Saglasnost i promena uslova

Korišćenje našeg sajta podrazumeva saglasnost korisnika sa svim navedenim na ovoj strani. Sve promene uslova postaju važeće tak nakon objavljivanja na ovoj strani.

Za sva pitanja u vezi sa zaštitom vaših ličnih podataka i načinu postupanja sa njima možete nas kontaktirati putem e-mail-a.

Uslovi korišćenja

PAŽNJA: Upotrebom naše internet prodavnice potvrđujete da ste pročitali, razumeli i prihvatili sve navedene uslove korišćenja i u obavezi ste da ih poštujete. Ukoliko ne prihvatate ove uslove, nemojte koristiti ovu internet prodavnicu.

Svi posetioci internet prodavnice www.zimnicasaletic.rs saglasni su sa sledećim uslovima korišćenja:

1. Pravo na odustajanje – U skladu sa zakonom o zaštiti potrošača imate pravo da odustanete od pošiljke u zakonski predviđenim uslovima.

2. Korišćenje internet prodavniceNaša internet prodavnica, sve njene stranice i sve prikazane informacije imaju isključivo informativnu i edukativnu namenu. Opisi pojedinačnih proizvoda sadrže samo osnovne informacije. Navedene informacije ne mogu zameniti informacije koje se nalaze u deklaraciji proizvoda. Naši proizvodi ne sadrže aditive i konzervanse, pa ih je potrebno čuvati na suvom i tamnom mestu, nakon otvaranja najbolje je upotrebiti ih u roku od nekoliko dana i držati u frižideru. 
Sve informacije, grafički prikazi, vizuelna i dizajnerska rešenja, fajlovi, zaštićeni su kao autorska dela ili kao predmeti prava svojine. Svaku njihovu protivzakonitu upotrebu bez prethodne odgovarajuće saglasnosti, tretira se kao povreda prava
Poljoprivredno gazdinstvo Šaletić zadržava pravo da izmeni ili ukloni bilo koju informaciju ili sadržaje prikazane na www.zimnicasaletic.rs u bilo koje vreme, po sopstvenom izboru i bez prethodnog obaveštenja.

3. Privatnost podataka – Privatnost podataka možete detaljno pogledati u tekstu iznad.

4. Naručivanje Proizvodi se naručuju elektronskim putem i neopozivi su. Nakon prijema porudžbine preko internet stranice, u obavezi smo da izvršimo potvrdu prijema iste putem telefona ili e-maila. Ukoliko nismo u mogućnosti da isporučimo sve naručene proizvode, isporučićemo raspoložive od izabranih proizvoda, a o tome ćemo Vas obavestiti e-mailom (ili telefonom) sa naznakom isporuke preostalih proizvoda. Sa isporukom tih proizvoda poslaćemo Vam e-mail o predviđenom roku za isporuku preostalih proizvoda.

5. Način isporuke – Pakete šaljemo na celoj teritoriji Srbije, Post Express-om. Trudimo se da bezbedno stignu do potrošača. Tegle su zaštićene. Deo poštarine snosi kupac, a deo mi. Zavisi od težine paketa. Postoji i mogućnost ličnog preuzimanja  na dogovorenom mestu za grad Beograd.

6. Plaćanje Proizvode koje želite da kupite plaćate pouzećem. Plaćanje pouzećem podrazumeva plaćanje iznosa sa porudžbenice i dogovorenu cenu poštarine prilikom preuzimanja pošiljke.

7. Povrat/reklamacija –  Kupac reklamaciju može da izvrši putem e-maila ili telefona naznačenih u kontaktu, a prema važećim zakonima o pravima potrošača. 

8. Tačnost informacija – Trudićemo se da informacije na ovom sajtu budu ažutirane na vreme kako ne bi došlo do zabune. U slučaju netačnih informacija ne preuzimamo odgovornost.

9. Odgovornost – Ne preuzimamo bilo kakvu odgovornost u pogledu eventualnih hardverskih, softverskih niti bilo kakvih drugih oštećenja do kojih može doći na kompjuterskoj opremi korisnika za vreme korišcena našeg sajta.

10. Saglasnost i promena uslova Obavezni ste da pre kupovine putem internet stranice www.zimnicasaletic.rs pročitate ove uslove kupovine. Poljoprivredno gazdinstvo Šaletić se obavezuje da će se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani.Korišćenje naše internet prodavnice podrazumeva Vašu saglasnost sa svim navedenim Uslovima kupovine na ovoj internet strani.

Korpa